Vrei sa faci parte din echipa noastra?

Salonul Fantasy Masaj este un salon de masaj erotic de top din Bucuresti ce ofera servicii de calitate ridicata, fiind axat pe relaxare, erotism si intimitate deplina. Confidentialitatea, discretia si igiena sunt foarte importante pentru noi, asa ca va asiguram ca nu va trebui sa va faceti griji cu privire la aceste aspecte. Discretia serviciilor, dar si calitatea superioara a acestora reprezinta valori de baza dupa care ne ghidam intreaga activitate. Maseuzele noastre sunt experimentate si pricepute, oferind o gama larga de servicii.

Fantasy Masaj Erotic Bucuresti este in permanenta cautare de persoane noi ce vor sa se alature echipei noastre de maseuze. Mediul de lucru este profesional, conditiile de lux, programul de zi si flexibil.
• Sunteţi o femeie frumoasă, inteligentă, jucăuşă, încrezătoare şi open-minded?
• Aveţi o atitudine pozitivă şi un spirit tânăr?
• Aveţi cunoştinţe de bază în domeniul masajului sau sunteţi dispusă să învăţaţi?
• Vârsta dumneavoastră este cuprinsă între 18 şi 35 de ani?

Dacă sunteţi cu adevărat interesată de oportunitatea unei cariere cu un potenţial uimitor, iar răspunsul dumneavoastră la întrebările de mai sus este DA atunci aveţi posibilitatea să lucraţi în cel mai exclusivist salon de masaj erotic din Bucureşti. Experienţa nu este necesară iar toate activităţile de formare profesională sunt oferita de Fantasy Masaj Bucuresti. Standardele noastre sunt foarte înalte, natura clienţilor noştrii ne impune anumite exigenţe şi de aceea ne aşteptăm ca doar cele mai bune candidate să aplice. Iata in ce consta activitatea de la salonul de masaj erotic Fantasy: masaj de relaxare, masaj senzual, body masaj, masaj erotic individual sau la dublu, masaj erotic pentru cupluri. Nu esti inca sigura ca ti se potriveste? Uite ce responsabilitati vei avea: respectarea clientilor, colegelor si regulamentului de ordine interioara, sa efectuezi masaje de calitate conform timpului alocat si sa te prezinti la programul de lucru stabilit de comun acord.

Daca:
- Esti majora(ai peste 18 ani)
- Ai un aspect fizic placut
- Esti o fire comunicativa
- Esti in cautarea unui castigat motivant
- Esti punctuala si iti respecti colegii de munca
- Cunoasterea unei limbi straine este un plus, dar nu este obligatorie
- Experienta in masaj este utila, dar nu obligatorie pentru angajari masaj erotic


In concluzie: Esti o fire muncitoare si prietenoasa? Iti doresti un loc de munca bine platit si flexibil? Atunci ai ajuns la locul potrivit! La salonul de masaj erotic Fantasy, iti oferim ocazia unor castiguri financiare importante doar explorandu-ti senzualitatea. De asemenea, la noi ai parte de un program lejer, chiar si part-time, intr-o atmosfera prietenoasa si relaxanta. Daca te-am convins si ai vrea sa stabilim un interviu, ne poti contacta pe numarul de telefon 0731959382

Pentru angajari masaj erotic Bucuresti, interviurile se tin la sediul nostru din Calea Floreasca nr. 44.

Română
Call Now Button