Masuri de preventie COVID-19

Masca de protectie

Clientii au obligatia de a purta in permanenta si corect masca pe fata pe toata durata prezentei acestora in salon.

Monitorizarea starii de sanatate a angajatilor

Monitorizam temperatura si starea de sanatate a fiecarei angajate zilnic, la inceperea programului de lucru.

Accesul la servicii

Accesul la aceste servicii se realizează cu programare prealabilă, astfel încât să nu existe persoane în așteptare în interiorul incintei, iar daca se intampla sa fie mai mult de 2 persoane se va pastra o distanță minimă de 2 m între acestea.

Verificare temperatura si simptome

Accesul clientilor în interiorul incintei se va realiza doar după verificarea temperaturii, care nu trebuie să depășească 37C, sub rezerva absenței simptomelor virozelor respiratorii.

Plata cu cardul

Am introdus plata cu cardul pentru a putea achita contactless, fara a fi nevoie sa atingi banii cash.

Dezinfectare clienti

Clientii au obligația de a se dezinfecta pe maini si incaltaminte la sosirea in centru. Punem la dispozitia clientilor atat la intrarea in locatie cat si in camere, bai, dezinfectanti premium, cu concentratie de minim 75% alcool si presuri cu clor.

Masuri suplimentare

Camerele sunt aerisite si igienizate corespunzator dupa fiecare sedinta de masaj. Folosim dezinfectanti premium, cu o concentratie de peste 75% alcool pentru dezinfectarea si igienizarea tuturor suprafetelor cu care se intra in contact. Totodata, avem in dotare si utilizam pentru fiecare client si masaj cearceafuri si papuci de unica folosinta, pentru ca tu sa fii in siguranta cand te afli la noi.

Română
Call Now Button