Roxana - Masaj Fantasy.ro

Roxana

Descriere maseuză

Vârstă: 27 de ani
Înălțime: 1.75 m
Greutate: 69 de kilograme
Experiență: 5 ani

Tipuri de masaj oferite:

Te invitam la o sedinta de masaj de relaxare, body masaj si masaj erotic cu o seducatoare maseuza nud. Vei experimenta placerea si relaxarea absoluta, intensificate de trupul nud al maseuzei Fantasy Masaj, intr-o imbinare armonioasa de senzatii intense! In cadrul sedintei de masaj erotic sunt permise atingeri senzuale si mangaieri, ajungandu-se la finalizare prin tehnici ale masajului erotic. Atente si receptive la preferintele clientului, maseuzele noastre iti vor oferi cele mai bune motive sa revii la Fantasy Masaj Bucuresti.

Fantasy masaj iti propune sa experimentezi senzualitatea într-un ritual erotic cu senzatii de doua ori mai intense si mai incitante. Masajul erotic dublu este un amestec de pasiune si relaxare, doua maseuze atingandu-te in cele mai senzule moduri, astfel incat sa te bucuri de placeri intense.
Pentru a efectua acest masaj erotic cat mai spectaculos, este necesara o sincronizare perfecta intre cele doua maseuze. Masajul erotic cu doua fete este un masaj erotic nud ce lucreaza in acelasi timp toate punctele sensibile si erogene, astfel ca veti face parte dintr-un triunghi erotic plin de senzualitate ce nu vei vrea sa se mai termine.

Fanteziile sunt cu tine mereu, jucandu-se cu realitatea pe care o percepi zi de zi, soptindu-ti idei nebunatice, aratandu-ti filme in care protagonistul esti chiar TU. Daca una din fanteziile tale este sa fii legat sau iti doresti sa simti ca nu poti scapa din placerea nebuna oferita de „arestul la pat”, noi iti propunem urmatorul joc erotic: te vei lasa complet pe mana unei femei seducatoare, al carei unic scop este sa iti ofere placere. Toate simturile iti vor fi stimulate de o maseuza ce te va lega cu doua esarfe din matase fina sau cu niste catuse din piele, urmand apoi sa fii legat la ochi.Nu trebuie sa iti faci nicio grija in ceea ce priveste siguranta si confortul. Vei avea in prealabil o discutie cu maseuza noastra pentru a stabili exact ce vrei sa experimentezi in cadrul sendintei de masaj si ce limite vrei sa iti fie respectate.

Tot ce trebuie sa stii despre acest masaj este ca nu iti vei mai dori sa scapi din catuse.

Ne dorim ca tu sa ai parte de masajul ce ti se potriveste, asa ca am conceput acest tip de masaj pentru cei ce isi doresc o sedinta focusata preponderent pe masajul erotic. Stim ca toti clientii sunt diferiti, asa ca personalizam sedintele de masaj pentru ca tu sa ai parte de experienta pe care ti-o doresti!

Masajul lingam este un stil de masaj tantric, ce pune accent pe satisfacerea zonei intime a barbatilor. Acesta se realizeaza intr-o maniera mai lenta fata de alte tipuri de masaj. Maseuza ajuta la ghidarea spre un punct culminant care determina construirea energiei sexuale. Energiile acumulate in viata cotidiana pot crea unele blocaje erectile, dar prin acesta tactica, incetinind miscarile treptat, se permite dobandirea calmului. Noile senzatii descoperite astfel pot fi experimentate de nenumarate ori pe parcursul unei sedinte.

Body si erotic cu o maseuza nud.