Sefor masaj bucuresti 2024

Sefora

Descriere maseuză

Vârstă: 28 de ani
Înălțime: 1.71 m
Greutate: 67 de kilograme
Experiență: 2 luni

Tipuri de masaj oferite:

Te invitam la o sedinta de masaj de relaxare, body masaj si masaj erotic cu o seducatoare maseuza nud. Vei experimenta placerea si relaxarea absoluta, intensificate de trupul nud al maseuzei Fantasy Masaj, intr-o imbinare armonioasa de senzatii intense! In cadrul sedintei de masaj erotic sunt permise atingeri senzuale si mangaieri, ajungandu-se la finalizare prin tehnici ale masajului erotic. Atente si receptive la preferintele clientului, maseuzele noastre iti vor oferi cele mai bune motive sa revii la Fantasy Masaj Bucuresti.

Fantasy masaj iti propune sa experimentezi senzualitatea într-un ritual erotic cu senzatii de doua ori mai intense si mai incitante. Masajul erotic dublu este un amestec de pasiune si relaxare, doua maseuze atingandu-te in cele mai senzule moduri, astfel incat sa te bucuri de placeri intense.
Pentru a efectua acest masaj erotic cat mai spectaculos, este necesara o sincronizare perfecta intre cele doua maseuze. Masajul erotic cu doua fete este un masaj erotic nud ce lucreaza in acelasi timp toate punctele sensibile si erogene, astfel ca veti face parte dintr-un triunghi erotic plin de senzualitate ce nu vei vrea sa se mai termine.

Ai incercat mai multe tipuri de masaj, dar totusi simti ca nu ti se potriveste niciunul?Poate masajul domina este fix ceea ce cauti! Stim ca esti obisnuit sa detii controlul in viata de zi cu zi, asadar de data aceasta, tu o sa fii cel submisiv si te vei lasa complet pe mainile ei! Maseuza iti va testa limitele si vei avea parte de unul dintre cele mai incitante masaje, domina masaj. Te asteptam sa incerci un masaj erotic netraditional, masajul domina, unde te poti descoperi sau chiar regasi. Maseuzele noastra sunt pregatite sa iti ofere si o varianta light pentru incepatori (jocuri de dominare, foot fetish etc) 

Ne dorim ca tu sa ai parte de masajul ce ti se potriveste, asa ca am conceput acest tip de masaj pentru cei ce isi doresc o sedinta focusata preponderent pe masajul erotic. Stim ca toti clientii sunt diferiti, asa ca personalizam sedintele de masaj pentru ca tu sa ai parte de experienta pe care ti-o doresti!

Body si erotic cu o maseuza nud.