Sonia

Descriere maseuză

Vârstă: 23 de ani
Înălțime: 1.65 m
Greutate: 60 de kilograme
Experiență: 5 ani

Tipuri de masaj oferite:

Te invitam la o sedinta de masaj de relaxare, body masaj si masaj erotic cu o seducatoare maseuza nud. Vei experimenta placerea si relaxarea absoluta, intensificate de trupul nud al maseuzei Fantasy Masaj, intr-o imbinare armonioasa de senzatii intense! In cadrul sedintei de masaj erotic sunt permise atingeri senzuale si mangaieri, ajungandu-se la finalizare prin tehnici ale masajului erotic. Atente si receptive la preferintele clientului, maseuzele noastre iti vor oferi cele mai bune motive sa revii la Fantasy Masaj Bucuresti.

Fantasy masaj iti propune sa experimentezi senzualitatea într-un ritual erotic cu senzatii de doua ori mai intense si mai incitante. Masajul erotic dublu este un amestec de pasiune si relaxare, doua maseuze atingandu-te in cele mai senzule moduri, astfel incat sa te bucuri de placeri intense.
Pentru a efectua acest masaj erotic cat mai spectaculos, este necesara o sincronizare perfecta intre cele doua maseuze. Masajul erotic cu doua fete este un masaj erotic nud ce lucreaza in acelasi timp toate punctele sensibile si erogene, astfel ca veti face parte dintr-un triunghi erotic plin de senzualitate ce nu vei vrea sa se mai termine.

Fanteziile sunt cu tine mereu, jucandu-se cu realitatea pe care o percepi zi de zi, soptindu-ti idei nebunatice, aratandu-ti filme in care protagonistul esti chiar TU. Daca una din fanteziile tale este sa fii legat sau iti doresti sa simti ca nu poti scapa din placerea nebuna oferita de „arestul la pat”, noi iti propunem urmatorul joc erotic: te vei lasa complet pe mana unei femei seducatoare, al carei unic scop este sa iti ofere placere. Toate simturile iti vor fi stimulate de o maseuza ce te va lega cu doua esarfe din matase fina sau cu niste catuse din piele, urmand apoi sa fii legat la ochi.Nu trebuie sa iti faci nicio grija in ceea ce priveste siguranta si confortul. Vei avea in prealabil o discutie cu maseuza noastra pentru a stabili exact ce vrei sa experimentezi in cadrul sendintei de masaj si ce limite vrei sa iti fie respectate.

Tot ce trebuie sa stii despre acest masaj este ca nu iti vei mai dori sa scapi din catuse.

Ce poate fi mai incitant decat sa vezi o femeie dansand lasciv si unduindu-si corpul in miscari senzuale, menite sa iti stimuleze toate simturile, chiar inainte sa te lasi prada celui mai excitant masaj erotic? Suntem pregatiti sa iti indeplinim cele mai ascunse fantezii in timpul sedintei de masaj, asa ca nu ezita sa incerci un masaj special – Fantasy Masaj.
Masajul Fantasy este masajul erotic ce te va cuceri. Maseuza isi schimba rolul in dansatoare si te va seduce cu miscarile ei pline de imaginatie, in timp ce se va dezbraca treptat, oferindu-ti unul dintre cele mai incitante numere de striptease. Apoi te va aseza pe patul de masaj si iti va oferi cea mai pasionala sedinta de body masaj si masaj erotic.

Atmosfera fierbinte cu doua femei frumoase: o singura locatie, o singura camera, fanteziile unui singur barbat si doua maseuze pregatite sa le indeplineasca. Dorinta arzatoare a fiecarui barbat de a savura miscarile senzuale a doua fete jucause si dornice sa il aduca la extaz poate deveni realitate prin Masajul Fantasy.

Ai incercat mai multe tipuri de masaj, dar totusi simti ca nu ti se potriveste niciunul?Poate masajul domina este fix ceea ce cauti! Stim ca esti obisnuit sa detii controlul in viata de zi cu zi, asadar de data aceasta, tu o sa fii cel submisiv si te vei lasa complet pe mainile ei! Maseuza iti va testa limitele si vei avea parte de unul dintre cele mai incitante masaje, domina masaj. Te asteptam sa incerci un masaj erotic netraditional, masajul domina, unde te poti descoperi sau chiar regasi. Maseuzele noastra sunt pregatite sa iti ofere si o varianta light pentru incepatori (jocuri de dominare, foot fetish etc) 

Daca nu esti incepator si stii exact ce iti doresti, iti recomandam sa ai o discutie deschisa inainte de inceperea sedintei, pentru ca o data ce aceasta a inceput, o vei lasa doar pe EA sa iti spuna ce sa faci.

Ne dorim ca tu sa ai parte de masajul ce ti se potriveste, asa ca am conceput acest tip de masaj pentru cei ce isi doresc o sedinta focusata preponderent pe masajul erotic. Stim ca toti clientii sunt diferiti, asa ca personalizam sedintele de masaj pentru ca tu sa ai parte de experienta pe care ti-o doresti!

Masajul lingam este un stil de masaj tantric, ce pune accent pe satisfacerea zonei intime a barbatilor. Acesta se realizeaza intr-o maniera mai lenta fata de alte tipuri de masaj. Maseuza ajuta la ghidarea spre un punct culminant care determina construirea energiei sexuale. Energiile acumulate in viata cotidiana pot crea unele blocaje erectile, dar prin acesta tactica, incetinind miscarile treptat, se permite dobandirea calmului. Noile senzatii descoperite astfel pot fi experimentate de nenumarate ori pe parcursul unei sedinte.

Body si erotic cu o maseuza nud.