Cum decurge o sedinta de masaj erotic la Masaj Fantasy

Daca iti doresti sa experimentezi pentru prima data masajul erotic la un salon de specialitate, este normal sa nu stii la ce sa te astepti. In continuare iti vom prezenta modul in care ne desfasuram activitatea la Masaj Fantasy, pentru a-ti oferi servicii de calitate.

Comentariile sunt închise pentru Cum decurge o sedinta de masaj erotic la Masaj Fantasy

Importanta ambiantei in masajul erotic

Expresia „Nicaieri nu-i ca acasa” se aplica si conceptului pe care il abordam deoarece Nicaieri nu-i ca la Salonul Masaj Fantasy. In continuare dorim sa-ti prezentam importanta ambientului in masajul erotic, aplicat pe propriul salon.

Comentariile sunt închise pentru Importanta ambiantei in masajul erotic

Beneficiile masajului erotic

Masajul erotic este diferit de cel terapeutic, prin faptul ca este o experienta a mintii, nu doar a corpului. Acesta este despre modul in care se atinge partenerul, ca o sesiune extinsa de preludiu, pentru a-i deschide usile dorintelor.

Comentariile sunt închise pentru Beneficiile masajului erotic

Masajul lingam, tehnica multi-placerilor pentru barbati

Masajul lingam este un stil de masaj tantric, ce pune accent pe satisfacerea zonei intime a barbatilor. Acesta se realizeaza intr-o maniera mai lenta fata de alte tipuri de masaj, incluzand frecarea, numita si “rub-and-tug”. Denumirea “lingam” provine din limbajul Sanskrit, care se traduce prin “bagheta de lumina”.

Comentariile sunt închise pentru Masajul lingam, tehnica multi-placerilor pentru barbati

Ce sa (NU) mananci pentru o viata sexuala performanta

Pentru a va imbunatati rezistenta si placerea in dormitor, Masaj Fantasy v-a pregatit o lista cu exemple de alimente pe care este recomandat sa le consumati (asa numitele afrodisiace), dar și cele pe care NU ar trebui sa le consumati, pentru a avea o viata sexuala performanta.

Comentariile sunt închise pentru Ce sa (NU) mananci pentru o viata sexuala performanta

Sfaturi pentru a-i oferi partenerului un masaj de neuitat

Pentru un masaj desavarsit, locul desfasurarii este printre cele mai importante aspecte. Alegerea patului si a lenjeriei din material calitativ sunt primii pasi spre a obtine relaxarea. Se pot realiza din timp anumite playlist-uri cu muzica ambientala, de exemplu jazz sau instrumentala

Comentariile sunt închise pentru Sfaturi pentru a-i oferi partenerului un masaj de neuitat

5 fetishuri sexuale care te vor surprinde

Fetishurile sexuale reprezinta un mod prin care partenerii fie isi pot descoperi tehnici de a-si manifesta sexualitatea, fie isi sudeaza relatia prin comunicare si elemente de noutate. In urma acestora, fanteziile sunt teritoriul prin intermediul carora partenerii isi pot exprima dorintele.

Comentariile sunt închise pentru 5 fetishuri sexuale care te vor surprinde

End of content

No more pages to load