Cum decurge o sedinta de masaj erotic la Masaj Fantasy

Cum decurge o sedinta de masaj erotic la Masaj Fantasy

Daca iti doresti sa experimentezi pentru prima data masajul erotic la un salon de specialitate, este normal sa nu stii la ce sa te astepti. In continuare iti vom prezenta modul in care ne desfasuram activitatea la Masaj Fantasy, pentru a-ti oferi servicii de calitate.

 • Planifica o sesiune de masaj

Primul pas este de a ne contacta prin intermediul website-ului, a retelelor sociale sau printr-un apel telefonic. Datorita accesarii prezentului website, vei gasi informatii referitoare la maseuzele noastre, ultimele oferte si articolele realizate. Daca iti doresti sa te asiguri ca vei primi un masaj de la o anumita colega, iti recomandam sa te programezi din timp.

Salonul este localizat intr-o zona accesibila, iar maseuza te va acompania in sala de asteptare si, la cerere, iti poate prezenta si te va ajuta sa alegi tipul de masaj potrivit nevoilor tale.

 •  Alege unul/mai multe dintre serviciile noastre 

Imediat dupa alegerea maseuzei preferate, urmeaza alegerea tipului de serviciu. Acestea pot fi consultate si prin intermediul paginii dedicate tipurilor de masaj. Masaj Fantasy iti ofera o gama larga de mesaje erotice, iar printre cele mai atractive servicii se numara:

 1. Masaj tie and tease. 
 2. Masaj fantasy simplu sau cu doua maseuze. 
 3. Domina masaj & masaj prostatic. 
 4. Masaj erotic pentru cupluri. 
 5. Masaj de relaxare. 
 6. Erotic your way.
 7. Masaj Erotic ‘Ready to go’ simplu sau cu doua maseuze. 
 • Bucura-te de serviciile oferite

Dupa ce ai ales maseuza, tipul de masaj/e si ai achitat, vei fi invitat intr-una din camerele elegante de masaj, potrivit stilului de practica efectuata. Colega noastra va incepe abordarea tehnicilor de masaj tantric, topless sau dezbracata complet, pentru a-ti stimula imaginatia. In acelasi timp, tu poti alege daca doresti sa porti un prosop oferit de salon sau daca doresti sa-ti indepartezi o parte din haine. De obicei, ea va crea o atmosfera placuta, folosind lumanari aromoterapeutice, muzica linistititoare si discutii simple.

La finalul masajului, poti alege sa mai ramai putin in camera, pentru a te imbraca sau a-ti acorda un timp personal. De cele mai multe ori, dupa asemenea masaje, persoanele se simt mult mai revigorate si cu o stare de multumire interioara. Colega noastra iti va recomanda un pahar cu apa pentru a te hidrata si pentru a-ti ajuta corpul sa elimine toxinele reziduale.

 • Calitatea serviciilor oferite

Salonul nostru se bazeaza pe discretie, iar mentinerea confidentialitatii  persoanelor care ne viziteaza este un lucru important. Spatiile private mentin acesta caracteristica deoarece in camerele destinate masajului se vor afla doar maseuza si clientul. Respectarea limitelor personale si comunicarea constanta dintre oricare membru al personalului si client sunt principii pe care salonul Masaj Fantasy le aplica zi de zi.

Tratamentul profesional consta in expertiza oferita pentru a alege pachetul potrivit fiecarui client, maseuzele sunt printre cele mai pregatite deoarece au urmat diferite cursuri de specialitate pentru a te face sa te simti special.

Cunoaste-ne maseuzele care te vor ajuta sa te relaxezi si sa-ti dai frau liber imaginatiei, accesand pagina destinata acestora.