Importanta ambiantei in masajul erotic

Importanta ambiantei in masajul erotic

Expresia „Nicaieri nu-i ca acasa” se aplica si conceptului pe care il abordam deoarece Nicaieri nu-i ca la Salonul Masaj Fantasy. In continuare dorim sa-ti prezentam importanta ambientului in masajul erotic, aplicat pe propriul salon.

Precum am detaliat intr-un material anterior, Mituri despre masajul erotic, unul dintre principalele mituri este faptul ca masajul erotic se profeseaza doar in locuri obscure. Demontand acest mit, am stabilit ca masajul erotic este un tratament de inalta clasa si, prin urmare, trebuie realizat intr-un cadru care se potriveste mesajului transmis de acesta. Saloanele sunt confundate, de cele mai multe ori, cu resedintele de lux si sunt aproape de cele mai exclusiviste zone ale unui oras. De exemplu, salonul nostru este situat intr-o zona usor accesibila, dispunand de spatii cu un design modern, adecvat si senzual.

  • Incaperile sunt cartea de vizita a companiei. Primul contact cu serviciile oferite se realizeaza inca de la receptie, unde colega noastra te va intampina cu zambetul pe buze. In mod inevitabil, incaperea spune multe despre o companie, in cazul nostru fiind vorba despre deschidere, intelegere si respect. Vei observa atat prin design-ul folosit, cat si prin micile detalii din incaperi ca ne place sa fim atenti la nevoile clientilor.
  • Cadrul adecvat relaxeaza si transpune persoana intr-o poveste. Fiecare tip de masaj ales vine la pachet cu propriile decoruri, de exemplu, daca se opteaza pentru Masaj Tie and Tease, jocul erotic se desfasoara prin intermediul catuselor sau a esarfelor folosite pentru a lega partenerul.
  • Simtul olfactiv este in stransa legatura cu emotiile. Pe langa faptul ca simtul olfactiv este unul dintre simturile asociate cu memoria, la un nivel mai personal, mirosul este extrem de important atunci cand vine vorba de atractia dintre doua persoane. Industria parfumurilor este construita in jurul acestei conexiuni, parfumerii dezvolta produse care incearca sa transmita o gama larga de emotii si sentimente. In contextul masajului erotic, efectul este unul psihologic, lumanarile parfumate si aparatele de aromaterapie ajuta la crearea unei asocieri viitoare despre erotism.
  • Intimitatea se realizeaza in spatii private. Precum am mentionat anterior, detinem mai multe incaperi pentru efectuarea masajului, iar in cadrul sedintei vor participa (doar) maseuza si clientul, in functie de pachetul ales. Usa camerelor va fi intotdeauna inchisa, iar ceilalti angajati nu vor intrerupe activitatea colegelor noastre.  
  • Alegerea muzicala va determina energia din incapere. Importanta muzicii nu trebuie subestimata deoarece, asemanator punctului anterior, auzul stimuleaza intregul corp, relaxeaza si trimite spre meditare. Terapia prin muzica este adeseori folosita pentru tratarea unor probleme de natura emotionala, iar in acest caz, salonul nostru isi doreste nu doar sa ofere un confort fiecarui client, ci sa-i ofere incredere in propria persoana.
  • Igiena transmite incredere. Un spatiu ingrijit ofera o anumita siguranta a alegerii deoarece un asemenea loc atrage dupa sine si persoane atente la igiena proprie. Salonul Masaj Fantasy isi propune sa ofere conditii de maxima siguranta, iar curatenia este un factor important in politica noastra.

Ne dorim sa oferim clientilor un mediu in care sa se simta rasfatati si, in acelasi timp, sa se bucure de serviciile alese. Contacteaza-ne pentru a-ti programa o sedinta si pentru a te convinge de profesionalismul si spatiile pe care ti le-am pregatit.

Masaj Fantasy te asteapta intr-o ambianta ce combina toate elementele esentiale unei terapii asa cum iti doresti, in care iti poti alege tipul de masaj, iar colegele noastre se vor asigura ca ai parte de experienta pe care ti-o doresti.