Mituri despre masajul erotic (explicate)

Mituri despre masajul erotic (explicate)

Masajul erotic este un subiect tabu pentru multe persoane, iar acest lucru isi are radacina fie din mediul in care au crescut, valorile fiind cele religioase sau traditionale, fie ca vorbim despre o reticenta si o lipsa a informarii.

Miturile, prin definitie, reprezinta valorile si credintele unui popor ce se resfrang in diferite actiuni din exterior. Acestea sunt false si isi au samburele de adevar in ideologiile persoanelor care le transmit. In continuare vom enumera si explica principalele mituri sau erori despre masajul erotic.

  • Masajul erotic se profeseaza doar in locuri obscure.

Masajul erotic este un tratament de inalta clasa si, prin urmare, trebuie realizat intr-un cadru care se potriveste mesajului transmis de acesta. Saloanele sunt confundate, de cele mai multe ori, cu resedintele de lux si sunt aproape de cele mai exclusiviste zone ale unui oras. De exemplu, salonul nostru este situat intr-o zona usor accesibila, dispunand de spatii cu un design modern, adecvat si senzual. Ne dorim sa oferim clientilor un mediu in care sa se simta rasfatati si, in acelasi timp, sa se bucure de serviciile oferite. Contacteaza-ne pentru a-ti programa o sedinta si pentru a te convinge de profesionalismul de care intreaga echipa da dovada.

  • Maseuzele care ofera acest tip de serviciu sunt prostituate.

Majoritatea (iar aici vorbim de un procent de peste 90%) maseuzelor erotice din salonul nostru au urmat un training de specialitate, unele dintre cele avand diplome si la scoli de renume de masaj din strainatate. In cadrul cursurilor au fost invatate cele mai importante principii in arta tantrei si a seductiei. Pe langa atributul evident, acela fiind frumusetea, colegele noastre sunt recrutate si pe baza altor calitati precum: rabdarea, dorinta de perfectionare, deschiderea catre noi notiuni sau practici, capacitatile de comunicare si gestionare a emotiilor si asa mai departe. Pentru aceasta munca si investitie in educatie, a numi o maseuza prostituata este ofensator, denotand lipsa de respect.

  • Masajul erotic inseamna infidelitate.

Fiecare relatie este diferita, implicit fiecare persoana care face parte dintr-o asemenea uniune are propriile limite pe care si le impune, neexistand o reteta sau o definitie unanim valabila pentru infidelitate. De cele mai multe ori, masajul erotic este asociat gresit cu actul sexual. Salonul nostru ofera si masaje de relaxare, ce nu au legatura cu actul sexual, ci ofera relaxarea dorita. Fireste, fiecare persoana este libera sa-si impartaseasca fanteziile si sa aleaga pachetul potrivit nevoilor, dar noi incurajam comunicarea dintre parteneri si comunicarea dintre client-maseuza.

  • Masajele erotice sunt despre sex.

Precum am precizat la punctul anterior, actul sexual nu este intotdeauna cel care duce la placere. Satisfactia sexuala are multe forme, printre care mentionam saruturile, masturbarea, mangaierile, sau chiar si vizionarea anumitor acte. Exista si cazuri in care se ajunge la orgasm doar prin atingeri, evitand zonele erogene, in functie de imaginatia fiecarei persoane. Numerosi oameni sunt, de asemenea,  fascinati de insasi ideea de masaj erotic, nefiind necesar actual sexual pentru a-i satisface fantezia.

  • Doar barbatii aleg masajul erotic.

Femeile se pot bucura, la fel ca barbatii, de masaje erotice. Versiunea feminina a masajului erotic este cunoscuta sub numele de masaj yoni si stimuleaza zonele erogene din jurul vaginului. Salonul nostru ofera si acest tip de masaj, respectiv si masaje pentru cupluri, unde fiecare client se poate bucura de compania uneia sau mai multor domnisoare, alaturi de partener.

Consulta si tipurile de masaj pe care le oferim, in pagina dedicata acestora, pentru a te convinge ca masajul erotic este mai mult decat ceea ce se spune.