Sfaturi pentru a-i oferi partenerului un masaj de neuitat

Sfaturi pentru a-i oferi partenerului un masaj de neuitat

Exista unele momente in fiecare relatie unde se doreste adaugarea elementelor surpriza sau incitante, iar un masaj erotic va fi oricand o alegere potrivita pentru a-ti surprinde partenerul. Corpul uman este conceput pentru a fi atins, din acest motiv simtul tactil este printre cele mai importante simturi deoarece, prin intermediul acestuia, fiecare textura sau fior trece dincolo de piele.

Pe langa masajul propriu-zis, despre care vom discuta in a doua sectiune din material, trebuie avute in vedere anumite aspecte organizationale, pentru a va bucura nestingheriti de compania celuilalt.

 • Ambianta si detaliile care fac diferenta

Pentru un masaj desavarsit, locul desfasurarii este printre cele mai importante aspecte. Alegerea patului si a lenjeriei din material calitativ sunt primii pasi spre a obtine relaxarea. Se pot realiza din timp anumite playlist-uri cu muzica ambientala, de exemplu jazz sau instrumentala, ce vor ajuta la crearea unui mediu placut. Lumanarile, parfumul, lumina difuza sunt atingeri personale, care difera de la persoana la persoana, dar nu trebuie neglijate.

Alegerea uleiului de masaj este, de asemenea, un element foarte important deoarece partenerul poate manifesta alergii la anumite arome, astfel incat este recomandat unul care se topeste usor, este comestibil, pe baza de apa/organic si placut la atingere.

Imbracamintea sau lipsa acesteia este la latitudinea fiecaruia, dar un halat de matase poate fi o arma seducatoare pentru ceea ce se afla sub acesta. Tinuta insasi ajuta la satisfacerea unor fantezii, iar preludiul este cheia unui masaj reusit.

 • Masajul erotic, pasi pentru a oferi un masaj de vis

Masajul erotic reprezinta, de cele mai multe ori, o temere deoarece persoanele fie sunt pudice vizavi de acest aspect, fie sunt tematoare ca nu se vor descurca. In ambele cazuri este de mentionat faptul ca prin exercitiu si comunicare cu partenerul se va obtine “reteta” potrivita pentru acest procedeu.

 1. Precum am mentionat anterior, preludiul este important deoarece acesta naste dorinta si entuziasmul pentru ceea ce se va intampla. Pentru a obtine preludiul, se poate incepe prin saruturi usoare, timide, dar cu atingeri ferme, in timp ce se umezesc cu ulei zonele corpului (nu cele erogene). Legarea partenerului la ochi cu o esarfa parfumata cu mirosul partenerului sporeste imaginatia.
 2. Jucariile sexuale nu sunt excluse, atat timp cat se pune accent pe atingerea folosind propriul corp.
 3. Exercitiul de respiratie-inspiratie este folositor pentru ambii parteneri deoarece induce relaxarea.
 4. Evitarea pentru un scurt moment a zonelor intime si tachinarea partenerului prin incitare sporeste dorinta erotica, dar si celelalte zone (tampla, urechi, spate, degete) pot stimula si relaxa.
 5. Masajul erotic nu este maraton, nici sprint, nici nu se doreste atingerea liniei de FINISH. Cu cat se mentine mai mult starea de bine, cu atat mai puternica va fi conexiunea dintre parteneri.
 6. Acel “happy-ending” nu trebuie dobandit rapid, astfel incat, in momentul in care se simte faptul ca se atinge punctul culminant, este necesara o pauza de cateva secunde, pentru a continua atingerile.
 7. In masajul erotic este necesara o varietate de ritmuri in miscare, cu cat viteza este mai mica, cu atat partenerul se relaxeaza mai repede, iar combinatiile de viteze in miscare fac masajul erotic stimulant.
 8. Pentru a finaliza masajul, se poate alege realizarea unei conexiuni directe, prin lipirea corpului de partener, de exemplu, unul deasupra celuilalt.
 9. Nota de plata. Un mod dragut de a “plati” serviciul poate insemna oferirea unui masaj sau realizarea unei responsabilitati casnice. In acest mod, se realizeaza un cerc al placerii si conexiunii dintre parteneri.

* In cazul in care temerile sau stangacia persista, se pot urmari diverse tipuri de tutoriale in online sau se poate alege o sedinta de masaj erotic pentru cupluri, pentru a invata despre placerile celuilalt, intr-un mediu destinat obtinerii placerilor.

Bucura-te alaturi de partener de masajele pe care le ofera salonul nostru si alege oferta de masaj erotic pentru cupluri, unde ne poti transmite din timpul programarii despre cum v-ati dori sa se desfasoare sesiunea