Beneficiile masajului erotic

Beneficiile masajului erotic

Secolul vitezei este cunoscut si pentru faptul ca exista o presiune si responsabilitati la locul de munca, acasa si in oricare mediu in care persoana si-ar desfasura activitatea. Toate acestea cauzeaza un nivel ridicat de stres. In ultimul an, 74% dintre oameni s-au simtit atat de stresati incat au fost coplesiti sau nu au putut face fata presiunii exterioare, conform unui studiu efectuat de Mental Health Foundation’s. Masajul de relaxare este o modalitate eficienta pentru a scapa de stresul cotidian.

Diferitele tipuri de masaje pe care le oferim implica posibilitati nelimitate de a influenta sanatatea fizica si, prin urmare, cea psiho-emotionala a unei persoane.

  • Beneficii de natura fizica

Miscarile repetate de frecare imbunatatesc sanatatea articulatiilor, iar masajul muschilor spatelui sunt un prim pas spre relaxare si stimulare. Spatele joaca un rol crucial atunci cand este vorba de a oferi placere sexuala, masajul ajutand la imbunatirea posturii si a flexibilitatii. Fluxul de sange din organism se poate regla prin intermediul acestor practici. In cazul unor muschi suprasolicitati sau care dor, vi se recomanda acest tip de masaj de relaxare. Efectele masajului au capacitatea de a influenta chimia realizata in creier, stimuland glandele endocrine pentru a produce mai multa serotonina, DHEA, testosteron si oxitocina. Endorfinele sunt raspunsul organismului la durere si la stres, iar prin intermediul masajului erotic, acestea creeaza senzatia de fericire.

  • Beneficii de natura sexuala

Datorita tehnicilor de masaj pentru prostata si perineu, eractia barbatilor poate avea parte de o imbunatatire. Studiile de specialitate, de exemplu cele oferite de Integrative Healthcare, au demonstrat faptul ca masajul poate creste dorinta sexuala si capacitatea de a atinge placeri multiple. Rezultatele preliminare ale unui studiu realizat de Touch Research Institute au aratat faptul ca persoanele din cuplu care si-au efectuat masaj reciproc au niveluri mai scazute de anxietate in ceea ce priveste viitoarea performanta sexuala.

  • Beneficii de natura emotionala

Masajul erotic este diferit de cel terapeutic, prin faptul ca este o experienta a mintii, nu doar a corpului. Acesta este despre modul in care se atinge partenerul, ca o sesiune extinsa de preludiu, pentru a-i deschide usile dorintelor. Prin urmare, prin reducerea nivelului de stres din organism se atinge o placere ce este diferita de cea carnala, datorita componentelor de natura emotionala.

Masajele erotice sunt denumite si masaje senzuale, astfel incat acestea se pot practica si in cuplu, ajutand la cunoasterea fanteziilor partenerului, imbunatatind comunicarea si ajutand la realizarea armoniei din relatie.

Programeaza-te la o sedinta si bucura-te de relaxarea demult dorita. Oricand este momentul potrivit pentru a-ti oferi un cadou, iar salonul nostru te incurajeaza prin promotiile curente, de exemplu, daca vii cu 2 prieteni, beneficiezi de 50% reducere la masajul tau, iar daca ne vizitezi de 4 ori in decursul unei luni calendaristice, noi iti oferim cadou o sedinta de masaj!