Masajul lingam, tehnica multi-placerilor pentru barbati

Masajul lingam, tehnica multi-placerilor pentru barbati

Masajul lingam este un stil de masaj tantric, ce pune accent pe satisfacerea zonei intime a barbatilor. Acesta se realizeaza intr-o maniera mai lenta fata de alte tipuri de masaj, incluzand frecarea, numita si “rub-and-tug”. Denumirea “lingam” provine din limbajul Sanskrit, care se traduce prin “bagheta de lumina”.

Chiar daca este o tehnica relativ noua pentru saloanele de specialitate, masajul lingam a fost inventat de yoghini ca parte a promovarii holistice a sanatatii, cu peste 3000 de ani in urma, fiind dezvoltat si popularizat de Joseph Kramer abia in anul 1980, in SUA.

  • Masajul lingam, un ghid complet al beneficiilor

Masajul lingam include o tehnica care pune in evidenta obtinerea placerii, pentru a obtine beneficii la nivel fizic, psihologic si energetic.

– Controlarea propriei modalitati de ejaculare. Maseuza ajuta la ghidarea spre un punct culminant care determina construirea energiei sexuale. Energiile acumulate in viata cotidiana pot crea unele blocaje erectile, dar prin acesta tactica, incetinind miscarile treptat, se permite dobandirea calmului.. Noile senzatii descoperite astfel pot fi experimentate de nenumarate ori pe parcursul unei sedinte.

– Obtinerea mai multor placeri. Masajul lingam poate implica si tehnici mai avansate, precum mangaierea testiculelor, perineului si proastatei (ce este cunoscuta drept un punct sacru). Mitul conform caruia placerile multiple se pot obtine doar de femei este demontat de acest tip de practica sexuala, unde barbatii experimenteaza placeri atat de intense incat se afla in imposibilitatea de a se misca sau de a vorbi.

– Eliminarea disfunctiilor erectile si ejacularea prematura. Printr-un exercitiu constant dobandit in urma sedintelor de masaj, obiectivul principal nu este reprezentat de acel “happy-end”, ci se doreste cresterea increderii in sine, concentrata pe prezent. Astfel, se elimina orice asteptare sau anticipare a viitorului.

– Dobandirea rezistentei sexuale. Controlul se obtine din interior, cu ajutorul orientarii gandurilor, iar tantra pune in evidenta necesitatea ascultarii limbajului corpului. Sesiunile conduc spre “eliberarea” gandurilor si extinderea constiintei, in locuri lipsite de fantezii, pentru a se imbogati actul sexual.

– Asumarea conceptului de barbat. Tantra ofera posibilitatea de redescoperire a sinelui, reusind sa creeze un echilibru intre masculinitatea care “trebuie” si cea care exista cu adevarat in interiorul unui barbat. Colegele noastre ofera intelegere erotica, ajutand la o (re)abilitare erotica.

  • Filosofia tantra si masajul lingam

In filosofia tantra, lingamul se abordeaza cu respect si iubire, in acelasi mod in care se abordeaza si yoni-ul. Masajului yoni poate fi considerat versiunea feminina a masajului lingam, concentrandu-se pe obtinerea placerii feminine. Aceasta filosofie are la baza faptul ca exista un schimb de energie pozitiva in momentul in care se efectueaza masajul, prin intermediul  “baghetei de lumina”, atat cel care primeste placerea, cat si cel care o ofera sunt rasplatiti cu o buna dispozitie.

Se spune ca in momentul in care un barbat si-a acceptat lingamul (denumire folosita in tantra pentru a descrie organul genital masculin) ca parte a intregii fiinte atat in viata personala, cat si in viata sexuala, acesta da nastere unei senzualitati covarsitoare. Capacitatea de a experimenta sexul se manifesta la nivelul intregului corp, persoana conectandu-se cu ea insasi, cu persoanele din jur si cu propria barbatie.

Este de la sine inteles ca masajul lingam aduce placeri de natura fizica, dar, desi un masaj lingam poate fi placut si senzual, acesta inseamna mai mult decat ceva temporar. Majoritatea clientilor il privesc drept o forma terapeutica si prefera o abordare mai complexa.

 

Nu ezita sa ne contactezi pentru a-ti programa o sedinta destinata masajului lingam. Colegele noastre sunt pregatite sa-ti indeplineasca asteptarile cu privire la tehnica lingam.